Контакт

ХЕМОПО дооел Скопје
Ул. Архимедова 5,
(ПМФ – зградата на Институтот за хемија)
1000 Скопје, Македонија
Тел. 075 234 376
E-mail: hemopodooel@gmail.com

 

[recaptcha]